Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα μας.

Στην νέα μας ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας και να κάνετε τις παραγγελίες σας ηλεκτρονικά μέσα από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

Η επιχείρηση «Chantall Skiadas» (με διακριτικό τίτλο “WHITEGOLD”), είναι μια δημιουργική εταιρεία Γενικού Εμπορίου Εισαγωγών-Εξαγωγών Χονδρικής, με εκατοντάδες πιστούς πελάτες. Προσφέρει στο χώρο της διακόσμησης του σπιτιού και του λευκού είδους, καθώς και στα μικροέπιπλα και του δώρου, μια πανοπλία από αντικείμενα, πάντοτε στις καλύτερες τιμές, χάρη στις απ’ ευθείας εισαγωγές μας και στους αποκλειστικούς συνεργάτες μας στην Ευρώπη και στην Ασία.

Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα απευθύνεται σε καταστήματα, αρχιτέκτονες, διακοσμητές χώρων, εστιατόρια, ξενοδοχεία ή αποθήκες λιανικού ή χονδρικού εμπορίου.

Για τους καινούργιους μας πελάτες, το ελάχιστο ποσό για την πρώτη παραγγελία είναι 350 ευρώ. Εάν είστε πελάτες λιανικής και ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας κατευθύνουμε στον τοπικό συνεργάτη μας, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος. Αν είστε καινούριος χρήστης του προγράμματός μας, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο πεδίο Εγγραφή που θα βρείτε στη πρώτη σελίδα, ή επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του συστήματος, για να μάθετε πως μπορείτε να γίνετε και εσείς ενεργός χρήστης.

Σας ευχαριστούμε,

Chantall Σκιαδά